torsdag 7 januari 2010

Syfte

Tanken med Borneos loopar är att belysa, reflektera och se saker och ting från andra perspektiv, likt toppen av en looping där världen fortfarande är densamma men betraktas från ett helt annat håll samt även möjligheten att se bakåt för att, efter fullbordad looping, återigen se framåt med nya insikter.

Landet Borneo är känt för sina huvudjägare. Bloggaren Borneo jagar också huvuden dock inte som trofeér utan för att medverka till att förbättra vad som finns inne i dessa.......

1 kommentar:

 1. Hej Borneo!

  Du kan ta bort den här kommentaren efter att du läst den, ville bara komma i kontakt med dig utan att använda mail.

  Med tanke på den huvudsakliga inriktningen på din blogg, så vore det intressant med ett inlägg som avhandlar de förhållanden som våra helikopterpilotaspiranter tjänstgör under i Tyskland, jämfört med hur det ser ut på FlygS i Sverige, hur deras situation påverkar dem och den grundläggande flygsäkerheten och framförallt; Hur kommer det gå för de fyra, lite äldre, Gripenförare som i år ska ner för att genomgå samma utbildning?

  Fyra, säkert väldigt lämpliga, individer som nu kommer att få ställa in sig på en helt annan vardag än den de blivit vana vid på FlygS och division!

  Med vänlig hälsning

  /Med viss insikt i GHU

  SvaraRadera